πέτρες στα νεφρά

Απαλλαγείτε από πέτρες στα νεφρά σε μόλις 10 ημέρες Χρησιμοποιώντας αυτό το ποτό

Συνήθως το κεχρί είναι μια απλή και πραγματικά καταπληκτική θεραπεία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των παθήσεων των νεφρών.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει τα οφέλη του  για τα προβλήματά τους με τα νεφρά.

Στη λαϊκή ιατρική  το κεχρί χρησιμοποιείται ως φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία αποφρακτική ουροπάθειας (δημιουργία νεφρών στα ούρα).
Καθαρίζει τα νεφρά αποτελεσματικά, εξαλείφει την  άμμο και των βλεννογόνων  βοηθά στη θεραπεία σε  γυναικείες ασθένειες και για την  θεραπείες κυστίτιδας.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το καταπληκτικό και αποτελεσματική συνταγή από την ρωσική λαϊκή ιατρική. Είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία των νεφρών, βοηθά στην αποτοξίνωση τους, καθαρίζει άμμο και μικρές πέτρες.kexri

Το βράδυ πλύνετε ένα φλιτζάνι κεχρί (200 g) με ζεστό νερό.
Βάλτε το κεχρί σε ένα μεγαλύτερο βάζο και ρίξτε 2 λίτρα ζεστό νερό.
Το πρωί θα δείτε κάποια λευκό υγρό. Αυτό είναι η θεραπεία σας!
Βάλτε το υγρό σε ένα άλλο δοχείο. Πιείτε το κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς χρονικό περιορισμό, που σημαίνει ότι μπορείτε να πιείτε όσο μπορείτε και όποτε θέλετε.
Μην πετάτε το κεχρί. Ετοιμάστε τον εαυτό σας ένα υγιές χυλό κεχρί για πρωινό (1 φλιτζάνι κεχρί, 3 φλιτζάνια νερό – μπορείτε να προετοιμάσει σε 15 λεπτά).

Το βράδυ προετοιμάσει ένα νέο για την επόμενη ημέρα, ακολουθώντας τα ίδια βήματα της προετοιμασίας. Επαναλάβετε τη διαδικασία για 10-15 ημέρες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Σε 10-15 ημέρες η πέτρα θα λιώσουν εντελώς. Το σώμα θα το εξαλείψει μέσω των ούρων, και τα νεφρά θα πρέπει να καθαρίζονται πλήρως από όλη την άμμο. Η φλεγμονή θα πρέπει να καταργηθεί, και οι δύο νεφροί και οι  ιστών θα ανανεωθούν

Αυτό προϊόντα διατροφής είναι αρκετά φθηνό και εύκολα διαθέσιμο σε όλους, και σίγουρα προστατεύει τα νεφρά. Έτσι, καθαρίστε τον εαυτό σας σε ένα εντελώς φυσικό τρόπο!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s