Ενας ο σπορος, επιλογης σου εαν τον ΑΝΑ καλυψεις

Πως κάνουμε τις επιλογές μας;<br />
Από ποιά θέση, με ποιά πρόθεση και ποιά κίνητρα;<br />
Λένε ότι η ζωή που έχουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα των επιλογών μας!<br />
Πώς μπορούμε λοιπόν να κάνουμε καλύτερες επιλογές για να γίνει καλύτερη και η ζωή μας;;;<br />
Όλα αυτά στο επόμενο σεμινάριο «Ροή Ζωής» που αρχίζει την Τετάρτη 5 Μαρτίου και θα διαρκέσει 5 εβδομάδες. Περισσότερα εδώ: http://flowoflifeseminars.blogspot.gr/p/blog-page_25.htmlΔεν υπαρχει γκουρου, πνευματικος ηγετης, διδασκαλος, βουδας Χριστος, Κρισνα εξω απο το σωμα μας.

Εμεις φερουνε το σπορο του Οντος εντος μας κ ειναι ο ιδιος που ειναι κ εκτος μας (δεντρα πλανητες κλπ) Το Ενα.

Ετσι λοιπον το κεντρο σπορος του κυκλου ειναι παντου κ η περιφερεια του πουθενα, …………………………κ εαν δεν στραμπουλιξες τον νου σου , εισαι πνευμετικος Μεν , Οχι ομως ηγετης ΔεΦωτογραφία του χρήστη Δον Κιχωτης.

«Πήδηξε πρώτα και έπειτα να σκεφτείς όσο θέλεις!
Βγες έξω από τη φυλάκιση στην οποία έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Χρειάζεται μόνο λίγο κουράγιο, λίγο θάρρος του χαρτοπαίκτη και δεν υπάρχει τίποτα να χάσεις, να το θυμάσαι.
Μπορείς να χάσεις μόνο τις αλυσίδες σου, μπορείς να χάσεις την πλήξη σου, μπορείς να χάσεις αυτή τη διαρκή αίσθηση ότι μέσα σου κάτι λείπει. Τι άλλο υπάρχει να χάσεις; Βγες από το τέλμα και αποδέξου την ύπαρξή σου…

Να είσαι υπεύθυνος. Και όταν χρησιμοποιώ τη λέξη «ευθύνη», παρακαλώ να θυμάσαι – μην το παρερμηνεύεις – δεν μιλάω για τα καθήκοντα, τις ευθύνες. Χρησιμοποιώ απλά τη λέξη με την κυριολεκτική έννοια, την ικανότητα ανταπόκρισης (respons-ability) στην Πραγματικότητα, να μπορείς να ανταποκριθείς !
Πρέπει να έχεις ζήσει μια ανεύθυνη ζωή (χωρίς την ικανότητα άμεσης-αυθεντικής ανταπόκρισης) εκπληρώνοντας όλα τα είδη των ευθυνών που ήταν οι προσδοκίες των άλλων.

Τι έχεις να χάσεις ;
Είσαι βαριεστημένος – αυτή είναι μια καλή κατάσταση. Σου λείπει ο χυμός. Τι άλλο χρειάζεστε για να βγεις από τη φυλακή; Πήδησε έξω από αυτή – μη κοιτάξεις πίσω!
Λένε: Σκέψου δύο φορές προτού να πηδήξεις.
Εγώ λέω: «Πήδηξε πρώτα και έπειτα να σκεφτείς όσο θέλεις!
OshoKilchurn Castle,  Loch Awe, Scotland

Ο ναος καστρο εισαι ΕΣΥ.         ΕΣΥ ….Τι θα μεταμορφωσεις , αναοικοδομησεις κ τι θα αφησεις στασιμα αναβλητικα παρατημενα?? Εαν θα ανοιξεις τις πορτες σου στο εξω για αλληλεπηδραση κοντινοτητα και εγγυητητα ειτε θα παραμεινεις στην εσωτερικη σου πραγματικοτητα?? Ναι οι επιλογες του ΤΙ θα γκρεμισεις κ τι θα αναδομησεις θα τις παρεις ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ…………κ επελεξε απο την καρδια σου!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s