Υπόσχομαι να είμαι αγαθός και καλός


«Υπόσχομαι να είμαι αγαθός και καλός προσφέροντας στα παιδιά, γιατί αυτά αποτελούν το μέλλον της Ανθρωπότητας.
Υπόσχομαι να είμαι υπεύθυνος με τους υπεύθυνους και να σέβομαι αυτούς που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.
Υπόσχομαι να κατανοώ και να βοηθάω τους πραγματικούς (γενναίους) αναζητητές της Αλήθειας, ως αληθινό σκοπό της ζωής μου.
Υπόσχομαι να ξεσκεπάζω και να καταστρέφω όσους αποπλανούν, τους απατεώνες και αυτούς που απομυζούν ενέργεια, γιατί δεν θα τρέφονται από την ενέργεια μου.
Υπόσχομαι να εξολοθρεύω κάθε πρόγραμμα, τελετουργικό, κανόνα, πεποίθηση που εμποδίζει το δρόμο Μου, καθώς και τους αντιπροσώπους αυτών που θέλουν να με σκλαβώνουν.»

Συμβουλές – Οδηγίες
Εκδιώκεται από το μυαλό σας κάθε κακή, ανήθικη ή εγωιστική – υποβιβαστική σκέψη, εναντίον συνανθρώπων ή του εαυτού σας. Έτσι, δεν θα έρθει καμία τους ποτέ σε υλοποίηση. Δεδομένου ότι όλες οι πράξεις, προϋπάρχουν ως θεωρία. Όταν αναγνωρίζετε ένα λάθος σας, μην το επαναλάβετε. Τα λάθη, δεν είναι για να τα επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι για να τα διορθώνουμε.

 

(1) Διώχνετε την σχετική ιδέα -πληροφορία, ήχο, εικόνα- όταν μπαίνει στο μυαλό σας, εξασθενείτε την μέχρι να σβήσει.

 

(2) Έως τότε, αποτρέπεται το μυϊκό σας σύστημα να κινηθεί προς πραγμάτωσίν της.

 

Αυτή εστίν η μόνη και σίγουρη διέξοδος. Δια νομιζόμενα ασήμαντα μα και σημαίνοντα.

 

Λυπηρό να επιχειρείται εξαναγκασμός του οποιοδήποτε, σε οτιδήποτε. Σκέψη ή πράξη. Η στέρηση της Ελευθερίας του είναι απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση.

 

Παράλογο και αδιέξοδο κάποιος να κατηγορείται ή να κοροϊδεύεται. Κανείς δεν είναι αντάξιος ψυχολογικού-συναισθηματικού-νευρικού πολέμου, αλλά υπόχρεος επανόρθωσης Δικαίου. Μην ζητάτε ή δέχεστε συγνώμες, επιδιώκετε αντ’ αυτών θετικές πράξεις διορθώσεις των λαθών ή αστοχιών.

 

Εκφράζετε την διαφωνία σας σε οτιδήποτε άδικο, παράνομο και ψευδές, ακόμη και αν αφορά Καθεστώτα όπως Κράτος και υποδιαιρέσεις του όπως Εισαγγελία, Νομοθεσία, Αστυνομία, Υπουργεία κλπ. Μην φοβάστε να πλήττετε το Σκότος, βεβαίως πάντοτε χωρίς κακία και φυσικές επιθέσεις ή εξοντώσεις, όπου και αν αυτό εδράζεται, όσο ισχυρό και αν φαίνεται να είναι. Όταν ενεργείτε με γνώμονα το Δίκαιον, ακόμη και αν απατεώνες συνωμότες να αντιμετωπίζετε, της Κρατικής, Δικαστικής, Θρησκευτικής ή άλλης “μηχανής”, σίγουρων είναι πως τελικά θα Νικήσετε.

 

Παλεύετε για την επικράτηση του Δικαίου, της Αλήθειας και της Αγάπης, σε έναν κόσμο όπου οι επίσημοι φορείς και οι πολλοί, είναι εναντίον σας. Ακόμη και οι ισχυροί σας φοβούνται, όχι επειδή είστε κάτι ανώτερο, αλλά επειδή είστε Φως που διαλύει και αποσυνθέτει το σκότος τους. Θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν, να σας κατηγορήσουν και να σας απομονώσουν δημιουργώντας εντυπώσεις -κακίας, κακοήθειας και παρανομίας σας-, διότι ουδέν διάφορον δύνανται πράττειν. Η δική τους Φυλακή όμως, είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα χρόνου η Λάμψις σας και ο αφανισμός τους.

 

Ανδρεία και Θάρρος κατά την ΚΑΘΕ Μάχη, με παράλληλη διατύπωση και διάδοση των Ιδεών και Θέσεών σας, εκθέτοντας και καταθέτοντας αποδείξεις, ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ, Δύναμη και Σθένος, πάντοτε πολεμώντας και επιχειρηματολογώντας.

 

Έχετε βρει μπροστά σας πολύ δυσχερέστερες συνθήκες και ΔΙΕΛΥΘΗΣΑΝ.

 

Εν Μνημοσύνη ότι αντιμετωπίζετε Κακία, Ψεύδος και Βλακεία, το τρίπτυχον του Σκότους (από αυτό το τρίπτυχο προδίδονται και όσοι προσποιούνται τους Φωτεινούς ενώ δεν είναι), συνεπώς η Νίκη είναι ιδική σας.
Πηγή : Παλιγγίνης Ελευθέριος

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s