ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ Ron Young

“Χρυσά Παπούτσια”
Διαλογισμός Ron Young στις 7/12/2012 στην Bologna στο σεμινάριο για την “Επιτυχία” (3ο μέρος)
“Φέρτε τον εαυτό σας στο παρόν κ χαλαρώστε κ αφήστε την περασμένη εβδομάδα, αφήστε (να φύγουν) αυτά πάνω στα οποία δουλεύετε μέσα σας, αφήστε την εσωτερική σας κριτική, αφήστε τις προσδοκίες σας.
Ανοίξτε στον εαυτό σας, στην καρδιά σας, στην αίσθηση της εσωτερικής σας αποστολής, στην αίσθηση ότι γνωρίζετε, στην αίσθηση της εμπιστοσύνης. Ανοίξτε στην εμπιστοσύνη της όρασής σας, ανοίξτε στην εμπιστοσύνη της σύνδεσής σας με το Πνεύμα μέσα σας. Δεν είναι στη θεωρία αυτή η σύνδεση, είναι η πραγματικότητα, είναι ένα δικό σας κομμάτι, είναι μέρος της ζωής σας.
Σταθείτε εδώ, μέσα σας, όχι άδειοι, αλλά γεμάτοι, είστε στην αφθονία του Πνεύματος. Δεχτείτε αυτή τη συχνότητα, χωρίς να τη διώχνετε, χωρίς αντίσταση κ ανοίξτε το πεδίο σας κ προσκαλέστε τον κόσμο να εισέλθει μέσα σας. Πρώτα την οικογένεια, ύστερα άλλα κοντινά σας άτομα κ μετά τη δουλειά σας κ μετά το χωριό ή την πόλη σας κ συνεχίστε να ανοίγετε μέχρι να φέρετε μέσα σας ολόκληρο τον κόσμο.
Αρχίστε να καταλαβαίνετε αυτή τη δύναμη του Πνεύματος που βρίσκεται μέσα σας, μέσα στην καρδιά σας.
Φέρτε μέσα σας όλες τις εμπειρίες από την προσωπική σας ζωή, φέρτε πρώτα τις πιο οδυνηρές ή τις πιο τραγικές ή τις πιο τραυματικές. Φέρτε τες μέσα σας χωρίς δράμα, χωρίς τραύμα. Όλες. Φέρτε μέσα σας το μεγαλύτερο σκοτάδι που κουβαλάτε. Το κομμάτι σας που απαρνιέστε περισσότερο, το κομμάτι σας αυτό που το κατακρίνετε. Φέρτε το μέσα με το Πνεύμα.
Και δείτε ξανά κ ξανά κ ξανά ότι η καρδιά σας είναι αρκετά μεγάλη για να τα χωρέσει όλα κ δέχεται την ανισορροπία με αγάπη, με υπομονή, με ευκολία. Φέρτε τα πάντα μέσα στην καρδιά σας. Βάλτε τα εκεί πάνω στο τραπέζι. Την ενοχή, το φόβο, την αποτυχία, την κριτική, την απογοήτευση. Φέρτε τα όλα σε αυτό το μέρος που μπορούν να γίνουν ορατά. Σε αυτό το χώρο της αγάπης κανένας εσωτερικός διχασμός, τίποτα να κρύψετε, κανένα εσωτερικό μυστικό.
Αισθανθείτε την καρδιά σας να διευρύνεται, ο χώρος να διευρύνεται να γίνεται μεγαλύτερος, όχι μικρότερος. Το Πνεύμα αποκαλύπτει την πραγματικότητα του εναγκαλισμού αυτού που είναι η  φύση μέσα σας. Από εδώ, από αυτό το μέρος κοιτάξτε προς τα έξω, προς τον κόσμο, αυτόν τον κόσμο που πριν από λίγο φέρατε μέσα σας.
Δείτε τους αγαπημένους σας αντιμέτωπους με τις δυσκολίες τους, αλλά δείτε τους χωρίς να κρίνετε. Απλά δείτε τους. Χωρίς να το κάνετε καλύτερο ή ευκολότερο γι’αυτούς. Κι αυτή τη στιγμή που τους βλέπετε με αγάπη, όλα αλλάζουν. Φέρτε τώρα μέσα σας τα κοντινά σας πρόσωπα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή μπορεί να είστε εσείς σε δυσκολία κ αφήστε τον έλεγχο. Είναι δύσκολο απλά κ μόνο να δεις το πρόσωπο με αγάπη. Δείτε τους. Αφήστε τον έλεγχο ή την ανάγκη να υπάρξει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Όταν (απλά) τους βλέπετε η αγάπη σας φτάνει σε αυτούς, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Και αυτοί το γνωρίζουν, γιατί αμέσως διευρύνονται.
Η δουλειά με το Πνεύμα σάς δίνει Χρυσά Παπούτσια, παπούτσια φωτός, παπούτσια ζωής με τα οποία θα περπατήσετε στη ζωή σας. Σε αυτή τη δουλειά με το Πνεύμα αυτά τα Χρυσά Παπούτσια σάς μαθαίνουν να βλέπετε με αγάπη, με αποδοχή. Κι αυτό φέρνει τον κόσμο σε σας με ένα διαφορετικό τρόπο. Όταν τους βλέπετε, τους αφήνετε να εισέλθουν, τους προσλαμβάνετε κ μπορεί να είναι ο πατέρας σας, ή η μητέρα σας, ή τα αδέρφια σας, ή ο/η σύζυγός σας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, ή οι πιο στενοί σας φίλοι. Δείτε τους κ η αγάπη σας θα φθάσει. Ο κόσμος αναμένει την αγάπη σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Τώρα επιστρέψτε στην καρέκλα σας, έχοντας αγκαλιάσει το Πνεύμα που είναι παρόν μέσα στην καρδιά σας. Είστε με τα Χρυσά Παπούτσια.
Φέρτε τον εαυτό σας στο παρόν κ κάντε το καλύτερό σας για να είστε πάντα παρόντες.
Να μην ζείτε στο τι συνέβει πριν χρόνια.
Να ζείτε στο τώρα, εδώ στη γη.” 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s